Vi har lavet vores egen serie af produkter. Brandet hedder BALLAST ÆRØ. Sagerne har vi udviklet fordi vi synes at de er smukke eller sjove. Eller fordi de er praktiske og rigtig gode for den verden vi lever i.

Det kan være bambusprodukter, så vi er med til at mindske plastik i havene og resten af vores skønne natur. Det kan også være vores økologiske BALLAST ÆRØ produkter. Vi har t-shirts og muleposer, som er lavet af økologisk bomuld og er trykt på et dansk GOT certificeret trykkeri. Det meste af designet har vi selv stået for, men på nogle af produkterne, har vi haft nogle virkelige dygtige folk inden over.

Vi er super stolte over at kunne præsentere danske le Pirol i vores lille butik. Le Pirol er bæredygtigt strik med nordiske traditioner.

Normalt sælger Le Pirol kun direkte til kunden og kun via webshop, men BALLAST ÆRØ og Le Pirol har indgået en samarbejdsaftale og derfor har vi fået lov at sælge vi et par af Mortens design, mens vi venter på, at vores nye samarbejde, bærer frugt. Som Morten og Le Pirol selv siger så: "Our collections are entirely made with organic, sustainable and ethically sourced yarns."

Vi sælger også SUPER LÆKRE Islandske uldsweasters. De af Jer som færdes meget ude, ved at at uld er rigtig godt.

Vi har den klassiske bonderøvs uldtrøje, men også den lidt mere figursyede version, til de køle sommeraftner. Vi har skønne uldsokker, så fuserne er varme. Vi har dem også med gummidutter, så du kan kalde dem hjemmesko.